Cristiana si Andrei, parintii Mariei Constanta

Gradinita foarte buna

De cum am intrat in gradinita, am simtit magia copilariei. Am vazut zambete fericite de copil, fete luminoase, culori vesele, un univers fermecat de frumusete si candoare.

Ma  bucur pentru alegerea facuta. Multumim,  Gradinita Tom si Jerry!

Simona, mama Catalinei Constana

Minunat

O gradinita asa cum toate ar trebui sa fie. Atmosefera de basm, relaxata, educatoare implicate si copii care vin cu drag sa descopere lucruri noi intr-o atmosfera familiala.

 

 

Georgiana, mama lui Rares Constanta

Recomand

Sunt foarte multumita de modul in care copilul este ingrijit la Gradinita Tom si Jerry Junior. Mancarea este de foarte buna calitate, iar doamnele educatoare sunt deosebite. Cadrele didactice de aici au acea vocative pedagogica, adica rabdare si iubire de copii, pe care toti ne dorim sa o aiba un pedagog. Sunt sigura ca fiul meu este in siguranta la gradinita si ca va invata lucruri si va avea deprinderi sanatoase.

Florentina si Marius, parintii lui Eduard Constanta

Strălucitor

Cand l-am inscris la gradinita, copilul meu era un copil timid si neincrezator. Doamnele minunate care au avut grija de el, l-au ajutat sa isi invinga temerile, sa invete si sa acumuleze aproape tot ceea ce stie. Acum Eduard este un copil stapan pe sine si foarte dezinvolt si toate acestea prin iubire, blandete, siguranta, incredere si intelegere.

 

Alexandra, mama lui Tudor si a Rebecai Constanta

Buna alegere

Multumim pentru activitatile frumoase pe care le desfasurati cu copiii nostri si consideram salutare deciziile pe care le luati pentru siguranta lor.