Elena, mama Nataliei Constanta

Buna alegere

Copiii reusesc sa se simta liberi, fiecare in felul lui. Sunt doar copiii foarte „interesanti” unul pentru altul si au ce invata unii de la altii. In plus li se deschide orizontul catre o multime de lucruri care nu fac parte din programa clasica.

Cristiana si Andrei, parintii Mariei Constanta

O gradinita care formeaza copii in adevaratul sens al cuvantului

Acum, la gradinita Tom si Jerry Junior, in calitate de mamica, ma bucur sa imi vad micutul fericit in fiecare zi de gradinita. Este fascinat de activitati, povesti, joaca de afara, copii. Pentru mine, ca parinte, cel mai important este sa il vad zambind, dornic sa imi povesteasca ce a invatat, explorat si experimentat zi de zi. Aceasta gradinita este locul unde educatoarele cu iubire, empatie si profesionalism vin in intampinarea nevoilor fiecarui copil. (Cristina, mama lui Luca)

Gabriela, mama lui Stefan Constanta

Alegerea potrivita pentru o dezvoltare frumoasa

Copilul meu se dezvolta frumos si sanatos. Este fericita, iar eu ma bucur
sa o vad dornica sa mearga la gradinita si sa invete lucruri noi. Seara imi recita poezii in limba engleza, desi are abia 2 ani si 8 luni, imi pare o reusita incredibila si sunt foarte multumita de aceste progrese.

Ana, mama lui Dominic Constana

Gradinita foarte buna cu predare in limba engleza

Suntem mulțumiți de evoluția copilului nostru în perioada în care a frecventat Grădinița Tom si Jerry Junior. Vorbește frumos, are un vocabular bogat, comportament frumos în societate (a început să vorbeasca doar după ce a venit la gradiniță), se vede foarte bine că i-a fost stimulată creativitatea și nu s-a pus neapărat accentul pe memorare. De asemenea predarea in limba engleza este foarte eficienta, copilul stie deja o multime de poezii, cantecele si cuvinte in limba engleza. Toate aceste motive ne-au determinat să recomandăm această grădiniță cunoscuților noștri.

 

 

Mihaela, mama lui Yanis Constanta

A doua casa pentru copilul nostru

Grădinița Tom SI Jerry Junior ne-a fost recomandată de prietenii noștri. Am fost să o vizităm, iar motivele care ne-au determinat să o alegem au fost: amplasamentul grădiniței (interior și spațiu de joacă), ne-a plăcut faptul că puteam liniștiți să ne lăsăm copilul acolo, știam că e bine îngrijit, mănâncă bine și se joacă în curte la aer curat. Cred că atmosfera prietenoasă, și de aici buna comunicare cu educatoarele grădiniței, au contat foarte mult pentru noi.