Gradinita Tom si Jerry Junior este una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant prescolar din Constanta , infiintata in anul 1990, acreditata de MECTS prin OM 3810 din 12.05.2010.

Se adreseaza tuturor copiilor, ajutandu-I sa valorifice pozitiv relatiile interumane si sa se adapteze cerintele unei societati in permanenta schimbare.

Gradinita Tom si Jerry Junior ofera o educatie interculturala si multiculturala bazata pe cooperare si actiune efectiva, recunoasterea valorilor nationale si international, ajutandu-I pe copii sa beneficieze de diversitate culturala in dezvoltarea personala si sociala.

Propune un curriculum original si complex imbogatind programa Ministerului Educatiei pentru Invatamatul Prescolar cu strategii de instruire bazate pe principiul integrarii multidisciplinare.

Are o echipa de cadre didactice care sunt recunoscute in primul rand pentru dragostea si afectiunea fata de copii, pentru grija si atentia pe care le-o ofera si nu in ultimul rand pentru pregatirea profesionala si experienta in domeniul educational.

Jocul este modalitatea prin care copilul invata sa relationeze, sa comunice si exprima ceea ce simte. Primii ani din viata copilului pun bazele dezvoltarii personale si a placerii lui de a invata, de a interactiona, a interesului sau fata de lume.

Gradinita Tom si Jerry Junior este o lume de basm unde copiii vin cu placere, fac lucruri interesante, intr-un mediu relaxant, acumuland experiente proprii care sunt baza dezvoltarii personale.

Pe acest taram de poveste, copiii se joaca, interpreteaza roluri, devin eroi, actori, printi sau printese, coloreaza, canta, isi fac prieteni. Ei asculta povesti, vizioneaza teatrul de papusi, gatesc, picteaza, descifreaza si invata prin joc taina cifrelor si a literelor.