Inceputul primaverii este momentul perfect pentru a petrece timp pretios alaturi de cei dragi, iar vremea frumoasa ne indeamna la ganduri bune, zambete si bucurii. Pentru 1 MARTIE, am propus sa aratam aprecierea fata de MAMA prin intermediul unui martisor creat de manutele lor.

Mama este fiinta careia ii suntem datori cu un respect profund, careia ii multumim pentru faptul ca ne-a adus pe lume si ca ne creste frumos, cu dragoste si daruire. Tot ceea ce avem si tot ceea ce vom avea, viitorul, prezentul si trecutul il datoram mamei, celui mai bun prieten pe care il avem alaturi in clipele grele.

La gradinita noastra, ziua Mamei este o zi foarte importanta pentru copii si cadrele didactice. Este momentul in care toti ne unim eforturile pentru a crea  o atmosfera plina de iubire si recunostinta fata de fiinta cea mai importanta din viata noastra, mama, cu activitati si surprize pregatite pentru mamici si copii.

In acest an, am pregatit un eveniment deosebit pentru mame si copiii lor, un moment artistic emotionant dedicate mamicilor, un dans tematic la care au participat si mamele, apoi le-am invitat pe mamici alaturi de copii la atelierul de creatie pentru a confectiona impreuna amintiri deosebite – o rama foto care sa domneasca peste timp si sa pastreze clipele de neuitat ale acestei zile, pline de activitati distractive si emotionante.

Va multumim pentru participare, dragile noastre mamici!