Gradinita Tom si Jerry junior este universul fermecat unde copilul dumneavoastra va intalni un mediu prietenos,familial,unde va fi incurajat sa se dezvolte sanatos in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia ii vor fi stimulate cu ajutorul metodei proprii “Tom and Jerry’s basic skills and knowledge”.

Aceasta metoda presupune o serie de activitati, tehnici de predare-invatare si jocuri educationale bazate pe cele mai recente cercetari in domeniu, elaborate de psihologi si pedagogi renumiti care si-au dedicate intreaga lor activitate studierii si intelegerii dezvoltarii copilului.

OBIECTIVE EDUCATIONALE:

*Dezvoltarea personalitatii copilului prin crearea unei laturi armonioase raportata la trebuintele specifice varstei,sprijinind formarea autonoma si creativitatea  acestuia.

*Dobandirea de cunostinte, abilitati si conduite noi prin dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii , cu  adulti sau cu mediul inconjurator.

*Crearea unei imagini de sine pozitiva prin descoperirea propriei identitati si formarea unei autonomii care sa dezvolte o gandire logica si coerenta.

*Incurajarea lucrului in echipa si a lidership-ului, implicarea familiei in activitatile gradinitei , folosind cu precadere metoda proiectelor tematice.

 

Prin metoda ‘Tom and jerry’s basic  skills and knowledge’ si o baza materiala bogata, adaptata nevoilor intelectuale ale copiilor de varsta prescolara, copilul tau va explora lumea, viata ,natura si stiinta intr-un mod creative si interactiv, calatorind prin urmatoarele domenii experentiale unde principalii eroi sunt aventura si jocul:

 

 

 

Domeniul Stiintelor:

Activitati matematice
Elemente de logica
Elemente de astronomie
Stiintele Pamantului
Stiintele naturii
Elemente de geografie
Elemente de biologie

Domeniul Artelor:

Educatie artistico  plastica
Arta dramatica
Educatie muzicala

 

 

 

Domeniul Limba si comunicare:

Educarea limbajului
Abilitati de comunicare

 

 

 

Domeniul psiho-motric:

Educatie fizica
Elemente de dans

 

Educatie pentru societate

Ingrijirea mediului
Activitati practice